m: 030 333 403 t: 01 586 37 97 e: info@predprazniki-inlinia.si

ŽELIM PONUDBO

Predpražniki za...

Napis v sredini banerja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam consectetur quis massa eget dapibus. Pellentesque sem est, maximus eu mollis ac, posuere id quam. Nunc sit amet ultrices purus, in finibus magna. Duis eu nibh gravida, consequat purus eget, semper mauris. Vivamus gravida, libero sit amet convallis rutrum, leo lectus viverra diam, ut laoreet tortor augue nec lacus. Suspendisse eget mi bibendum, sagittis purus nec, faucibus massa. Curabitur venenatis, purus condimentum euismod consectetur, dolor leo dictum ligula, id dictum nisl neque eget ex. Nulla lectus lorem, placerat ac sollicitudin ac, varius vitae tellus.

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Quisque purus quam, venenatis a purus ut, volutpat malesuada urna. Sed molestie lacus sodales, commodo mi sit amet, interdum erat. Fusce dictum viverra auctor. Sed pharetra justo eget purus euismod ultricies. Phasellus id ligula facilisis, facilisis urna nec, porttitor ex. Donec vel sem auctor, luctus odio tincidunt, efficitur ex. Sed quis turpis scelerisque, consequat velit vitae, facilisis augue. Proin quis magna dolor. Vestibulum luctus, urna ac venenatis pellentesque, nulla ligula placerat sapien, a volutpat enim ante at nisl. Pellentesque elementum, leo ut pellentesque varius, enim velit sodales eros, et pulvinar ligula orci a turpis. Duis posuere purus ac arcu aliquam laoreet at consectetur augue. Maecenas pulvinar sollicitudin tellus, et volutpat magna ultrices eget.

O NAS

Izkušnje so me naučile, da je na začetku vedno izziv in da so priložnosti za karkoli vsepovsod. Način razmišljanja in uravnovešen pristop, podkrepljena s spoštovanjem do ljudi in okolja pa sta tisto, kar nas povzdigne in nam odpre vse možnosti.

Tudi v naši zgodbi je bilo tako: material Nomad kot izziv in nekaj entuziastov, ki smo v inovativnem produktu ameriške multinacionalke 3M videli uporaben, zanimiv in predvsem drugačen pristop. Čeprav je šlo in še vedno gre za kos opreme, ki je največkrat pozabljen, zanemarjen, pogosto umazan in deformiran, obledel in največkrat premajhen. Gre »samo« za predpražnik.

Veliko bi lahko napisala o dobrih časih, o veselih dogodkih, o zanimivih ljudeh in o vsebinah, s katerimi smo se ukvarjali v vseh teh letih iskanja novih oblik, dimenzij in priložnosti. Ko se ozrem nazaj, vidim dogodke, ki jih ne želimo pozabiti, tam so srečanja, ki bi jih radi podoživeli in tam so uresničene in neuresničene ideje. In ravno ideje so tisto, ki naj bi nas vedno znova spodbudile, da razmišljamo naprej in z veseljem pogledamo čez prag. Pa čeprav tam vidimo »samo« predpražnik.

Entuziastično je raziskovati možnosti, ki jih ponuja okolje in ki jih, prežet z dobrimi mislimi, lahko pretvoriš v poslovne priložnosti. Naravnost fantastično pa je, ko okoli sebe zbereš pozitivno naravnane, zadovoljne, motivirane in radostne ljudi. Kakorkoli, lahko si izbereš svojo pot, svoj način in svojo dimenzijo, lahko poiščeš svoj ideal, vendar tega nikoli ne moreš storiti sam. Tudi, ko gre »samo« za predpražnik.

Vsakomur želim, da bo prepoznal ponujene izzive in našel svojo priložnost, da bo počistil in uredil svoj prag in da se bo ob pogledu naprej veselil možnosti, ki so mu na voljo.

Nuša Hollinger, direktorica družbe

Vizija

Želimo nadaljevati tradicijo in ostati zanesljiv ponudnik predpražnikov vseh vrst in talnih oblog za posebne in zahtevne rešitve. Stremimo k iskanju produktov za specifične namene, pri čemer upoštevamo najvišje zahteve naših dolgoletnih zadovoljnih partnerjev. Tudi v zahtevnem svetu gre večkrat »samo« za predpražnik.

Poslanstvo

Biti majhno podjetje v velikem svetu je poslanstvo in je vrlina, je močna želja in je način življenja. Biti uspešen je dvojna igra, ki ni nujno povezana z realnim okoljem, je strast in je fascinacija, ko te nevidna sila potegne in te odpelje v poseben svet neomejenih dimenzij. In četudi gre »samo« za predpražnik.

1997
2000
2004
2006
2008
2010
2015
2016

1997

postali smo distributer za 3M produkte (kot Actinia d.o.o.)

2000

dopolnitev prodajnega programa z aluminijastimi predpražniki HAGO

2004

razvoj maloprodajne mreže (prodajna mesta Merkur, Top Dom)

2006

lansiranje lastne blagovne znamke inLinia ALU

2008

nova podoba spletne strani www.inlinia.si

2010

postali smo distributer za Kraiburg

2015

prenos programa predpražnikov inLinia z družbe Actinia d.o.o. na podjetje RORA d.o.o.

2016

postali smo distributer za Slovenijo in države bivše YU za finskega proizvajalca Muovihaka

+

let izkušenj

+

različnih materialov

+

m2 opremljenih površin

+

olepšanih vhodov

Zakaj izbrati nas?

Širok izbor materialov

Fleksibilnost in hitra dostava

Svetovanje in strokovnost

Izdelava po meri naročnika

Smo pooblaščeni distributerji za blagovne znamke