m: 030 333 403 t: 01 586 37 97 e: info@predprazniki-inlinia.si

ŽELIM PONUDBO

O nas

ODPRTOST. SPOŠTOVANJE.
ENTUZIAZEM. USPEH!

»Izkušnje so me naučile, da je na začetku vedno izziv in da so priložnosti za karkoli vsepovsod. Način razmišljanja in uravnovešen pristop, podkrepljena s spoštovanjem do ljudi in okolja pa sta tisto, kar nas povzdigne in nam odpre vse možnosti.

Tudi v naši zgodbi je bilo tako: material Nomad kot izziv in nekaj entuziastov, ki smo v inovativnem produktu ameriške multinacionalke 3M videli uporaben, zanimiv in predvsem drugačen pristop. Čeprav je šlo in še vedno gre za kos opreme, ki je največkrat pozabljen, zanemarjen, pogosto umazan in deformiran, obledel in največkrat premajhen. Gre »samo« za predpražnik.

Ko se ozrem nazaj, vidim dogodke, srečanje in ljudi, ki jih ne želimo pozabiti, tam so tudi uresničene in neuresničene ideje. In ravno ideje so tisto, ki naj bi nas vedno znova spodbudile, da razmišljamo naprej in z veseljem pogledamo čez prag. Pa čeprav tam vidimo »samo« predpražnik.

Entuziastično je raziskovati možnosti, ki jih ponuja okolje in ki jih, prežet z dobrimi mislimi, lahko pretvoriš v poslovne priložnosti. Naravnost fantastično pa je, ko okoli sebe zbereš pozitivno naravnane, zadovoljne, motivirane in radostne ljudi. Kakorkoli, lahko si izbereš svojo pot, svoj način in svojo dimenzijo, lahko poiščeš svoj ideal, vendar tega nikoli ne moreš storiti sam. Tudi, ko gre »samo« za predpražnik.

Vsakomur želim, da bo prepoznal ponujene izzive in našel svojo priložnost, da bo počistil in uredil svoj prag in da se bo ob pogledu naprej veselil možnosti, ki so mu na voljo.«

“The best way to predict your future is to create it.” - Abraham Lincoln

Nuša Höllige,
CEO

Vizija

Želimo nadaljevati tradicijo in ostati zanesljiv ponudnik predpražnikov vseh vrst in talnih oblog za posebne in zahtevne rešitve. Stremimo k iskanju produktov za specifične namene, pri čemer upoštevamo najvišje zahteve naših dolgoletnih zadovoljnih partnerjev. Tudi v zahtevnem svetu gre večkrat »samo« za predpražnik.

Poslanstvo

Biti majhno podjetje v velikem svetu je poslanstvo in je vrlina, je močna želja in je način življenja. Biti uspešen je dvojna igra, ki ni nujno povezana z realnim okoljem, je strast in je fascinacija, ko te nevidna sila potegne in te odpelje v poseben svet neomejenih dimenzij. In četudi gre »samo« za predpražnik.

1997
2000
2004
2006
2008
2010
2015
2016

1997

postali smo distributer za 3M produkte (kot Actinia d.o.o.)

2000

dopolnitev prodajnega programa z aluminijastimi predpražniki HAGO

2004

razvoj maloprodajne mreže (prodajna mesta Merkur, Top Dom)

2006

lansiranje lastne blagovne znamke inLinia ALU

2008

nova podoba spletne strani www.inlinia.si

2010

postali smo distributer za Kraiburg

2015

prenos programa predpražnikov inLinia z družbe Actinia d.o.o. na podjetje RORA d.o.o.

2016

postali smo distributer za Slovenijo in države bivše YU za finskega proizvajalca Muovihaka

+

let izkušenj

+

različnih materialov

+

m2 opremljenih površin

+

olepšanih vhodov

Zakaj izbrati nas?

Širok izbor materialov

Fleksibilnost in hitra dostava

Svetovanje in strokovnost

Izdelava po meri naročnika

Smo pooblaščeni distributerji za blagovne znamke